Δηλώστε εδώ την συμμετοχή σας

Πιλοτικό Πρόγραμμα Ι – Εκπαίδευση στις Ψηφιακές Δεξιότητες

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ | Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Είσαι εκπαιδευτικός και θες να αποκτήσεις γνώσεις στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών; Κάνε αίτηση στο δωρεάν Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Ψηφιακής Δεξιότητας και ξεκίνησε την εκπαιδευση σου!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώνουν επιτυχώς την εκπαίδευση.

Το μάθημα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 11:00 – 15:00 στο Σεράφειο κτήριο του Δήμου Αθηναίων, στα γραφεία του Social Dynamo, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος.

Το δωρεάν Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Ψηφιακής Δεξιότητας Παιδιών είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στο να εκπαιδευτούν εκπαιδευτικοί στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών.

Η διαδικασία εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 23:59.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

PhDΜεταπτυχιακόΑΕΙΤΕΙΆλλο


Γυμνάσιο – ΛύκειοΔημοτικόΝηπιαγωγείοΔεν εργάζομαι σε σχολείο


H Cyberno σεβόμενη την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR), σας ενημερώνει ότι διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τις αρχές που απορρέουν από τον ανωτέρω κανονισμό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωσή σας σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησης σας καθώς και για την πρόοδο της δράσης.
Συμφωνώ


H Cyberno, σεβόμενη την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR), ζητάει την άδειά σας για να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για την περαιτέρω ενημέρωσή σας (μέσω newsletter ή τηλεφωνικά) αναφορικά με τις δράσεις της.
ΣυμφωνώΔιαφωνώ